Wie zijn wij?

Verwachtingsmanagement

“Verwachting is de moeder aller teleurstellingen”. Ofwel, je kunt alleen maar teleurgesteld zijn over iets waar je een andere verwachting van had. 

Bij Bouwbuur zijn we ervan overtuigd dat dit ook andersom werkt. Wanneer je iemand van tevoren voorbereid op bijvoorbeeld geluidsoverlast, dan heeft deze persoon geen verwachting van een stille dag. Daardoor is er meer begrip en kan de persoon ervoor kiezen om bijvoorbeeld toch een dag op kantoor te werken in plaats van thuis.

Altijd actueel

Na een rondgang langs diverse aannemers blijkt dat er nog veel gewerkt wordt met meldingen op papier. Als er overlast aanstaande is wordt er door de aannemer een briefje getikt en wordt deze bij de omwonenden door de brievenbus gegooid. Het nadeel daarvan is dat je niet voor elk type overlast een nieuwe brief wilt rondbrengen. Daarnaast kan een planning veranderen en klopt de afgegeven informatie niet meer.

Eenvoudig online

Daarom biedt Bouwbuur een eenvoudige digitale manier om de buurtbewoners efficiënt van actuele informatie te voorzien. Dit kan verwachte overlast betreffen maar ook informatie over de algemene voortgang van een bouw- of infraproject.

hero

Wie zijn wij

team

Jan de Vries

team

Rick de Vries

team

Alwin Deems

team

Peter Wierda

Maak vrienden met Bouwbuur

Probeer Bouwbuur nu 3 maanden gratis!

We horen graag wat je van de werking van dit portaal vindt.